Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang op ieder product 5% korting!

U bevindt zich hier: Speelgoed Strijkkralen

Strijkkralen

+ Meer info

Strijkkralen zijn al sinds jaar en dag ontzettend populair onder kinderen als speelgoed. Dit komt door de eenvoud van het speelgoed en het plezier wat uw kind er aan kan beleven. Op Kindervoordeel.nl zijn goedkope strijkkralen te krijgen inclusief de bijbehorende accessoires. Het leuke van strijkkralen is dat hoe meer kralen uw kind in zijn of haar bezit heeft, hoe groter de afbeeldingen kunnen worden om te maken. Aan de hand van een bepaald patroon ziet u langzaam maar zeker dezelfde afbeelding verschijnen door uw kind.

Kralen

De strijkkralen dienen gelegd te worden op onderplaten, die natuurlijk voordelig verkrijgbaar zijn op Kindervoordeel.nl. Deze onderplaten hebben puntjes waar de kralen op geprikt dienen te worden. Door dit op de juiste wijze, aan de hand van een patroon te doen, verschijnt er een prachtige afbeelding. Strijkkralen leggen is een perfecte mogelijkheid voor uw kind om verschillende vaardigheden te trainen en tegelijkertijd de wereld te ontdekken. De kralen van Kindervoordeel.nl zorgen er voor dat uw zoon of dochter precies leert werken en op hetzelfde moment zult u merken dat uw kind de plaatjes steeds sneller begint te herkennen en zal kunnen namaken.

Patroon

Maar Kindervoordeel.nl heeft meer dan alleen strijkkralen en onderplaten. Wij hebben boekjes beschikbaar vol met voorbeelden die ter inspiratie kunnen dienen voor uw zoon of dochter. Ook kunt u voordelig complete strijkkralen pakketten kopen op Kindervoordeel.nl. Deze pakketten bestaan uit heel veel strijkkralen, onderplaten en verschillende patronen om na te maken. Als uw kind klaar is met het leggen van een patroon is het uw beurt. U kunt de kralen strijken zodat er voor uw zoon of dochter een mooi, aan elkaar hangend, geheel ontstaat.

Weergave:

Strijkkralen drukpen € 1,00

Strijkkrale

Bestel
6000 strijkkralen Transparante mix € 7,50

6000 strijk

Bestel
3000 strijkkralen Glitter mix € 5,99€ 3,95

3000 strijk

Bestel
Hama 4073 Nijlpaard en 8 hoek € 8,99€ 6,95

Hama 4073 N

Bestel
Hama Press system 6601 Safari € 14,50€ 10,50

Hama Press

Bestel
Hama hobbyset Paarden € 10,90€ 8,99

Hama hobbys

Bestel
Hama strijkkralen hobbyset smiley world 2 € 8,95€ 6,95

Hama strijk

Bestel

‹ Vorige | Volgende ›

Pagina: